07 sierpnia 2024

Z przyjemnością i dumą przedstawiamy naszą nową stronę fundraisingową wwf.pl/pomagam. Stworzyliśmy ją wsłuchując się w głosy naszych Użytkowników, z myślą o ich potrzebach, wygodzie poruszania się na stronie i maksymalnym uproszczeniu procesu przekazywania darowizny.

Nowa strona jest w pełni responsywna – pozwala na łatwą, intuicyjną nawigację zarówno na komputerach, jak i na telefonach.

Sprawdź, jakie nowości i ułatwienia przygotowaliśmy!

Wspieraj nas w działaniach lokalnych

Od dziś możesz wesprzeć darowizną naszą pracę na rzecz polskiej przyrody (czy wiesz, że aż 81% naszych projektów dotyczy właśnie ochrony polskiej przyrody?) oraz na rzecz ochrony Morza Bałtyckiego. Ale dwie nowe zbiórki to dopiero początek!

WWF Polska: 81% naszych działań dotyczy ochrony polskiej przyrody

Dodaj słówko od siebie

Na nowej stronie wciąż oczywiście dostępna będzie tak lubiana przez użytkowników opcja adopcji gatunku w prezencie dla bliskiej osoby. Dodatkowo wzbogaciliśmy ją jednak o możliwość dodania na certyfikacie adopcji Twojej własnej wiadomości dla obdarowanej/-ego.

Przekazuj darowizny wygodnie

Zdarzyło Ci się kiedyś chcieć adoptować na naszej stronie więcej niż jeden gatunek? Czy to, aby obdarować adopcjami kilku członków rodziny na Święta, czy to, aby adoptować w imieniu kilku klas, które uczysz? Teraz będzie to prostsze niż kiedykolwiek! Wybrane adopcje lub darowizny dodasz do Koszyka Darowizn i wygodnie opłacisz je jedną płatnością po przejściu do kasy.

Dostępne metody płatności to aktualnie: BLIK, szybki przelew internetowy, karta płatnicza, Google Pay i Apple Pay. Skorzystaj z tej, która jest dla Ciebie najwygodniejsza i najpewniejsza.

Inspiruj się i wybieraj

Przygotowaliśmy też coś dla tych, którym ciężko czasem zdecydować, który gatunek wymagający ochrony wesprzeć lub która zbiórka warta jest wsparcia. Ze strony głównej wwf.pl/pomagam przejdziesz na sekcje prezentujące na jednej stronie wszystkie gatunki, których ochroną się zajmujemy i wszystkie projekty przyrodnicze, które możesz wesprzeć darowizną. Sprawdzisz tam, które z nich wybierane są najczęściej przez innych użytkowników, a które najrzadziej. Chcesz dowiedzieć się więcej? Jeden klik przeniesie Cię bezpośrednio na stronę wybranego gatunku lub zbiórki. Wciąż trudno podjąć Ci decyzję? Skorzystaj z opcji… losowania gatunku. Być może wylosowana ciekawostka zainspiruje Cię.

Pomagam WWF: losowanie ciekawostek o gatunkach

Twoje Konto Darczyńcy

Od teraz każda osoba przekazująca darowiznę będzie miała możliwość założenia w serwisie Konta Darczyńcy, na którym – po zalogowaniu – będzie miała dostęp do historii swoich darowizn i certyfikatów do pobrania (dostępna historia od dnia startu nowego serwisu, czyli 7 sierpnia 2024 roku), a także możliwość zmiany swoich danych osobowych i udzielonych zgód na komunikację z naszej strony. Pamiętaj jednak, że założenie konta jest opcjonalne, możesz również szybko i wygodnie przekazać darowiznę jako gość, bez zakładania konta i logowania się.

Darczyńcy wspierający nas regularnymi wpłatami i należący tym samym do Klubu WWF znajdą na Koncie Darczyńcy specjalną zakładkę Klubu, a w niej dodatkowe materiały dedykowane Klubowiczom.

Dla najmłodszych

Projektując nową stronę mieliśmy też na uwadze dzieci i ich wymagania. Teraz rodzice wraz z najmłodszymi mogą wspólnie z Bandą Pandy pomagać zwierzakom i odkrywać przyrodnicze ciekawostki w niezwykle atrakcyjny i nowoczesny sposób!

Banda Pandy WWF

Odkryj naszą nową stronę:WWF.PL/POMAGAM »